WebCare+ månadsbetalning

Marknadsledande hosting & underhåll för Wordpress

 

Genom vårt partnerskap med den marknadsledande leverantören för hosting av Wordpress-hemsidor, WPEngine, kan WebCare erbjuda snabb och säker hosting med svensk support.

 

Våra dedikerade servrar står i WPEngine’s park i Finland. Backup på din hemsida görs varje natt, vilket gör att du sover gott om nätterna. Vill du göra en extra backup någon gång under dagen? Då är det bara att höra av dig till oss!a

 

I priset ingår även den världsledande cache-pluginen WPRocket som ger en snabbare hemsida och i sin tur en mer behaglig upplevelse för dina besökare.

 

I paketet Webcare så ser vi till att din hemsida alltid är uppdaterad, säker och mår bra. Vi övervakar sidan kontinuerligt för uppdatera Wordpress samt plugins när det behövs. Vi håller även koll på trafiken för att avleda eventuella intrång eller bedrägeriförsök. Utöver detta får ni varje månad en timme där en av våra utvecklare byter ut texter eller bilder på er hemsida.

 

Vi hjälper alltid till med flytten! När du väljer WebCare som webbhotell så hjälper vi dig kostnadsfritt att flytta över hemsidan.

 

När du sedan är kund hos oss erbjuder vi det vi kallar för “Concierge service på svenska”. Detta innebär att du behöver aldrig själv logga in för att göra inställningar, utan vi hjälper dig med allt direkt via vår supportchatt eller över vår supporttelefon.

I paketet ingår:

895 kr / månad